• T 0313 415 078
  • @info@fysioplein9.nl

Marga Nijhuis

Algemeen fysiotherapeut, oedeemfysiotherapeut, oncologiefysiotherapeut, medical taping

In 1987 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Fysiotherapie Academie in Arnhem. Daarna ben ik op verschillende praktijken werkzaam geweest in de regio, waarvan de langste tijd (17 jaar) in Doesburg.

Per maart 2011 ben ik bij praktijk Van der Endt in Dieren gaan werken en in september van dat jaar ben ik als maat mee verhuisd naar onze nieuwe locatie aan het Ericaplein 9 met de nieuwe naam Fysioplein9. 1 januari 2015 heb ik afscheid genomen van de 2 andere maten en sindsdien ben ik de enige praktijkhouder.

Door de jaren heen heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd, o.a. specialisatie nek-schouderklachten, stress-management, claudicatio-intermittens en McKenzie oefentherapie. De laatste jaren houd ik mij vooral bezig met het behandelen en begeleiden van mensen met lymfoedeem en mensen, die voor kanker behandeld worden of behandeld zijn geweest. Hiervoor heb ik de opleiding tot oedeemfysiotherapeut en de opleiding tot oncologie-fysiotherapeut gevolgd en ik sta ook als zodanig geregistreerd in deze kwaliteitsregisters bij het KNGF.

Wilt u een afspraak maken?
Dit kan ook zonder verwijzing!
Online of neem contact met ons op.

Lees meer

Onze partners

made by Akas.nl